• 801 7007 111

Νέα

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 08:58

Σύνδεση εμπορικών προγραμμάτων με ΑΑΔΕ

Image
Από την αρχή του 2020, όλες οι επιχειρήσεις  θα υποχρεούνται στη διαβίβαση των δεδομένων όλων των λογιστικών εγγραφών τους, στην πλατφόρμα myData  (my Digital Accounting & Tax Application)  των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ, στα οποία:
  • παρακολουθείται το σύνολο των συναλλαγών εσόδων / εξόδων των επιχειρήσεων και λοιπών οντοτήτων, που τηρούν Λογιστικά Αρχεία κατά τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)
  • απεικονίζεται το λογιστικό και φορολογικό αποτέλεσμα των επιχειρήσεων, όπως προκύπτει από τα δεδομένα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων
Προσδοκώμενα οφέλη για όλους:
  • Αυτοματοποίηση, τυποποίηση, εκσυγχρονισμός και απλοποίηση της διαδικασίας για την επισκόπηση, ανάλυση και παροχή στοιχείων των οικονομικών δεδομένων των Επιχειρήσεων
  • Μείωση του διαχειριστικού κόστους των Επιχειρήσεων
  • Αυτοματοποίηση στη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων, με έμφαση στη σταδιακή προσυμπλήρωση (περιοδικές ΦΠΑ, Φορολογίας Εισοδήματος κλπ)
  • Κατάργηση Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Πελατών – Προμηθευτών
  • Βελτιστοποίηση της στόχευσης των υποθέσεων που επιλέγονται προς έλεγχο, με σκοπό την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου
  • Απλούστευση και επιτάχυνση διαδικασίας επιστροφών Φόρου Εισοδήματος – ΦΠΑ για τις συνεπείς Επιχειρήσεις


Οι Σύμβουλοι της Logon A.E.  παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενημερώσεις, ώστε να υπάρχουν άμεσες λύσεις για τις απαραίτητες διαδικασίες. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας, να εναρμονιστούν γρήγορα και εύκολα στις νέες διαδικασίες.

Σύμφωνα με την ισχύουσα ενημέρωση, οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν είναι οι εξής: 

Για πελάτες με σύγχρονο λογισμικό: να έχουν ενεργό συμβόλαιο με τον κατασκευαστή του προγράμματος, να φροντίσουν σε συνεργασία με εμάς να εγκατασταθούν οι τελευταίες εκδόσεις.

Πελάτες με παλιάς τεχνολογίας λογισμικά: εκσυγχρονισμός συστημάτων σε σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα ERP, ώστε να αποφευχθούν οι χειροκίνητες διαδικασίες με μεγάλο διαχειριστικό κόστος και πλήθος λαθών.

Σύγχρονες υποδομές και πιθανή αναβάθμιση τους: οι νέες εκδόσεις σε συνδυασμό των τεχνολογιών, χρειάζονται σύχρονα πληροφοριακά συστήματα και υποδομές, από δίκτυα,μηχανήματα, συστήματα backup και προστασίας, μέχρι τα Windows, SQL, κλπ. Αυτό απαιτεί σημαντική προεργασία και επένδυση. 


Οι Σύμβουλοι μας βρίσκονται στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801 7007 111 ή στο
Email:   .

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2020 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.