• 801 7007 111

Νέα

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 09:11

Εξασφαλίστε την λειτουργία και ασφάλεια της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας

Στην σημερινή εποχή  το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρήσεων και μπορεί να βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας να γίνετε πιο παραγωγικοί στο γραφείο, στον δρόμο και οπουδήποτε αλλού.

Η Logon A.E. με την χρήση των τεχνολογιών και εργαλείων της Microsoft, σας βοηθάει να εργαστείτε πιο έξυπνα, από οπουδήποτε, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange Online για επιχειρήσεις.
Image
Η λύση καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και παρέχει:

 • Ασφάλεια και αξιοπιστία
       Συμβάλλει στην προστασία των πληροφοριών σας και του οργανισμού σας, με προηγμένες δυνατότητες (μέσω του Exchange Online Protection):
 1.  Φιλτράρισμα λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας(ιούς, Ransomware)
 2.  Φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam)
 3.  Δυνατότητες αποτροπής απώλειας δεδομένων(DLP), αποτρέπουν την ακούσια αποστολή ευαίσθητων πληροφοριών, σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα
 • Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν υποστηριζόμενες εκδόσεις του Outlook (Office Suite, Office 365) στο Exchange Online, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την εμπλουτισμένη εφαρμογή προγράμματος-πελάτη που γνωρίζουν ήδη.

 • Παρέχεται, στην υπηρεσία, η πλήρης έκδοση του Outlook στο Web (που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης - online) με εμφάνιση και απόκριση αντίστοιχη του πλήρους προγράμματος-πελάτη του Outlook
 • Κάθε χρήστης λαμβάνει από 50 GB χώρου αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου και μπορεί να στέλνει μηνύματα με μέγεθος έως 150 MB.
 • Προσαρμογή στον τρόπο εργασίας σας:
 1. Αποκτήστε πρόσβαση σε πιο εξατομικευμένα εισερχόμενα, με χρήσιμες δυνατότητες και σε έναν πιο έξυπνο, πιο οργανωμένο τρόπο για να βλέπετε και να αλληλεπιδράτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 2. Συγκρίνετε ημερολόγια για τον προγραμματισμό συσκέψεων και αποκτήστε πρόσβαση σε δυνατότητες συνεργασίας, στις οποίες περιλαμβάνονται κοινόχρηστα ημερολόγια, ομάδες,η καθολική λίστα διευθύνσεων, εξωτερικές επαφές, εργασίες, αίθουσες διασκέψεων  και δυνατότητες ανάθεσης.
 3. Το Exchange ενισχύει τη συνεργασία στα σημαντικά έγγραφα και παρέχει εστιασμένα εισερχόμενα που δίνουν προτεραιότητα στα σημαντικά μηνύματα και προσαρμόζονται στον τρόπο που εργάζεστε, ώστε να μπορείτε να επιτυγχάνετε περισσότερα, πιο γρήγορα.
 • Διατήρηση του ελέγχου και συντήρησης της υποδομής σας:
 1. Με το κέντρο διαχείρισης του Exchange , ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στο web.
 2. Αυτόματη ενημέρωση κώδικα, εξαλείφει τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται, για τη συντήρηση των συστημάτων σας.


Οι Σύμβουλοι μας βρίσκονται στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801 7007 111 ή στο
Email:   .

Πηγήhttps://products.office.com/el-gr/exchange/exchange-online

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2020 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.