• 801 7007 111

Νέα

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 09:53

Σύγχρονες και Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφάλειας Δεδομένων

Μια από τις βασικές προϋποθέσεις για την σωστή λειτουργία μίας επιχείρησης, είναι να μπορεί να διασφαλίσει τα δεδομένα της. Η Logon A.E.  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής και μία από τις βασικές συνεργασίες της, είναι η Trend Micro

Image
Μέσω των τεχνολογιών και εργαλείων της Trend Micro,  δίνεται η δυνατότητα απόκτησης  σύγχρονων και ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, οι οποίες προστατεύουν τα δεδομένα σε φυσικά, virtual (εικονικά) και Cloud (νέφος) περιβάλλοντα. Εξασφαλίστε μια νέα αποκλειστική προσφορά έως 31/12, για λύσεις  Worry-Free Business Security Services.

Τα Worry-Free Business Security Services αποτελούν τις πλέον καινοτόμες λύσεις ασφαλείας cloud με  url filtering, soundboxing  κ.α., για την προστασία χρηστών, server, mac, κινητών και tablet, αλλά και email.

Πλεονεκτήματα λύσεων της Trend Micro για την ανίχνευση απειλών

1)Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση
  • Παρέχουν ενιαία  προβολή και έλεγχο, σε ολόκληρο τον οργανισμό σας
  • Διαχείριση πολλών συσκευών μέσα από έναν μόνο agent
 
2)Ολοκληρωμένες
  • Η χρήση τεχνητής ευφυίας για εκμάθηση, σε συνδυασμό με άλλες προηγμένες τεχνικές ανίχνευσης, προσφέρουν ευρύτερη προστασία από ransomware και εξελιγμένες επιθέσεις
  • Χρησιμοποιεί κορυφαίες τεχνικές προστασίας απειλών, ώστε να εξαλειφθούν τα ‘κενά’ ασφαλείας, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του χρήστη, συσκευής και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
 
3)Έμπιστες
  • Περισσότερες από 500.000 εταιρείες παγκοσμίως εμπιστεύονται την Trend Micro, ώστε να ασφαλίσουν τις επιχειρήσεις τους
  • Χάρη στο δίκτυο πληροφοριών για τις απειλές, προστατεύονται περισσότερα από 250 εκατομμύρια τελικά σημεία

Επιλέξτε την λύση που σας ταιριάζει

Worry-Free Services: Κονσόλα διαχείρισης Cloud, για την προστασία Endpoint και κινητών συσκευών.

Worry-Free Services Advanced:
Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της λύσης Worry-Free Services, προσθέτοντας την δυνατότητα προστασίας των email σας, διακόπτοντας τις απειλές πριν φτάσουν στο δίκτυό σας και την προστασία των δεδομένων σας σε Microsoft 365, Google G Suite , Dropbox  και Box. 

Worry-Free XDR:
Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες των λύσεων Worry-Free Services και Worry-Free Services Advanced,  προσθέτοντας τεχνολογία ιχνηλάτησης των απειλών EDR (Endpoint Detection & Response), για τον πλήρη εντοπισμό της προέλευσης των απειλών και την αμεσότερη επίλυση τους. 
Παρέχονται αυτόματες ανανεώσεις εκδόσεων και antivirus, μέσω των  παραπάνω λύσεων cloud ,  για την αποτελεσματικότερη ανίχνευση των ιών.

Δυνατότητα αναβάθμισης εκδόσεων σε εγκαταστάσεις Trend Micro, οι οποίες είναι σε τοπικό server.

Επικοινωνήστε άμεσα με τους Συμβούλους μας, στο 801 7007 111 ή στο Email:   , ώστε να σας προτείνουν την κατάλληλη λύση ασφαλείας cloud για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνία

Λάρισα: Φαρσάλων 113, 41335
Γραφείο Αθηνών: Φωτομαρά 73, 11745
801 7007 111
2410 6700 60
2410 6700 63

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.
© 2021 LOGON Α.Ε. | All Rights Reserved | Powered inhouse by LOGON Α.Ε.